Урочиста церемонія нагородження переможців та дипломантів ХVII обласного конкурсу «Вища школа Харківщини – кращі імена».

Дата події: 17 грудня 2015 року

Церемонію нагородження відкрив голова Ради ректорів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації Харківської області, ректор Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, академік Національної академії наук України Бакіров Віль Савбанович.

Учасників церемонії привітали і вручили дипломи:

Світлична Юлія Олександрівна – заступник голови Харківської обласної державної адміністрації, виступила з вітальним словом від імені Голови Харківської обласної державної адміністрації Райніна Ігоря Львовича та від себе особисто. Юлія Олександрівна  урочисто привітала переможців та дипломантів в номінації «За мудрість і відданість науці і освіті».

«За шляхетний приклад служіння українському народові»

Бєлова Людмила Олександрівна – президент Харківського університетського консорціуму, директор Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, привітала і вручила дипломи переможцям і дипломантам в номінаціях «Декан факультету», «Завідувач кафедри», «Завідувач кафедри фізичного виховання» .

Тацій Василь Якович – академік Національної академії наук України, Президент Національної академії правових наук України, ректор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, привітав і вручив дипломи переможцям і дипломантам в номінації «Викладач гуманітарних дисциплін» та «Викладача фундаментальних дисциплін» .

Заступники Голови Ради ректорів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Харківської області: Лісовий Володимир Миколайович – ректор Харківського національного медичного університету та Черевко Олександр Іванович – ректор Харківського державного університету харчування та торгівлі, урочисто привітали та вручили дипломи переможцям та дипломантам за номінаціями «Науковець», «Молодий науковець», «Викладач професійно-орієнтованих дисциплін» 

У заході взяли участь викладачі та науковці, студенти, магістри та аспіранти, ректори вищих навчальних закладів міста Харкова.

Учасників свята привітали кращі творчі колективи вищих навчальних закладів Харківщини.

Список переможців та дипломантів.docx
Переможці та дипломанти. Фото.rar 


Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →