Засідання Ради ректорів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації Харківської області

Дата події: 20 лютого 2015 року

Під час засідання були розглянуті питання взаємодії вищих навчальних закладів зі студентськими волонтерськими організаціями та групами, а також співпраці вищих навчальних закладів з 92-ю окремою механізованою бригадою. Також на засіданні було розглянуто питання організації та проведення обласних щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» серед студентської молоді Харківщини. 

Учасники засідання вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих героїв на Майдані в м. Києві 17-22 лютого 2014 року та в зоні АТО.

За підсумками обговорення питань порядку денного Радою ректорів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Харківської області були прийняті відповідні рішення та рекомендації.



Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →