Збереження статусу національного за Харківським університетом міського господарства

Дата події: 26 березня 2013 року

Ректорові і колективу

Харківського національного університету міського господарства

Шановний Володимире Миколайовичу!

Шановні колеги!

Щиро вітаємо Вас із нагоди історичної події. Високий статус Харківського національного університету міського господарства  підтверджено багаторічною плідною працею тисяч висококваліфікованих працівників. Сьогодення університету міського господарства - свідчення глибокого потенціалу та успішного інноваційного розвитку Вашого навчального закладу, унікального поєднання високоінтелектуальної та кропіткої праці професорсько-викладацького складу, співробітників і студентів.

Маючи славетне історичне минуле та багаторічні традиції Харківський національний університет міського  господарства - це потужнийнавчальний і науково-дослідний центр, який готує професійні кадри за найширшим спектром сучасних спеціальностей.

Ваш навчальний заклад утримує лідерство у своїй галузі, поєднуючи традиції забезпечення розвитку міського господарства та новітні наукові тенденції.

  Професії випускників університету міського господарства завжди актуальні та затребувані, адже кожна з них має особливе соціальне значення, створює оптимальні умови для ефективного функціонування промисловості, гуманітарної та інших сфер життя українців.

Хай Ваша невтомна праця і надалі приносить вагомі плоди, хай втілюється все задумане і бажане! Міцного здоров’я, творчого натхнення, нових здобутків і перемог, благополуччя і процвітання на ниві освіти і науки!

26.03.2013року

За дорученням

ректорського корпусу Харківщини

Голова Ради ректорів   В. Бакіров





Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →