День працівників освіти

Дата події: 5 жовтня 2012 року

Шановні колеги!

Секретаріат Ради ректорів щиро і сердечно вітає Вас та науково-педагогічні колективи вищих навчальних закладів з Днем працівників освіти.Висловлюємо Вам щиру вдячність за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас ви даруєте своїм вихованцям.
Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до Вас доля, обминають життєві негаразди, а Ваші серця зігріває людська довіра та любов.
Натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини.

Секретаріат Ради ректорів


Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →