Засідання Ради ректорів ВНЗ ІІІ – ІV рівнів акредитації Харківського регіону 21.02.2012 р.

Дата події: 21 лютого 2012 року

21.02.2012 р. відбулося засідання Ради ректорів ВНЗ ІІІ – ІV рівнів акредитації Харківського регіону, на якому обговорено питання щодо сучасних освітніх технології і їх впровадження в навчальний процес підготовки іноземних громадян в Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті (Доповідач – Туренко Анатолій Миколайович, ректор Харківського національного  автомобільно-дорожнього університету), а також про хід підготовки об’єктів, задіяних у розміщенні вболівальників Євро-2012 та організацію мовної підготовки працівників державних установ (Доповідач – Шаповал Роман Володимирович, начальник Головного управління освіти і науки ХОДА).



Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →