Засідання Ради ректорів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації Харківського 22.11.2011 року

Дата події: 22 листопада 2011 року

22.11.2011 року відбулося засідання Ради ректорів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації Харківського регіону, на якому обговорено підсумки роботи ІІІ Всеукраїнського з’їзду працівників освіти, організаційні питання щодо проведення конкурсу «Вища школа Харківщини – кращі імена» та участі ВНЗ Харківщини у підготовці до «Євро - 2012».

На засіданні було прийнято рішення направити лист із проханням сприяти прискоренню процесу ухвалення Верховною Радою України Закону України «Про вищу освіту» (нова редакція) на адресу Голови Верховної Ради України - Литвину В. М., голови комітету з питань освіти і науки Верховної Ради України - Луцькому М. Г. та народним депутатам Верховної Ради України, які є представниками Харківщини.




Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →