Засідання Ради ректорів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації 05.10.2011 р.

Дата події: 5 жовтня 2011 року

05.10.2011 р. відбулося засідання Ради ректорів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації, на якому обговорено питання щодо особливостей вступної кампанії 2012 (доповідач – начальник Головного управління освіти і науки ХОДА Шаповал Р.В.); про допомогу містам обласного підпорядкування в підготовці абітурієнтів до вступу на фізико-математичні та природничі напрями (доповідач – голова Ради ректорів Бакіров В.С.).

Підписано угоду між Радою ректорів ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації Харківського регіону та Головним Управлінням освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації.

Ректори Харківщини привітали колектив Харківського національного технічного університету будівництва та архітектури з наданням статусу національного

Виступ Шаповала Р.В., начальника Головного управління освіти Харківської облдержадміністрації.doc

Угода між Радою ректорів і Головним управлінням освіти і науки ХОДА.doc




Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →