Привітання з нагоди Дня знань

Дата події: 31 серпня 2012 року

Шановні колеги-освітяни, дорогі учні, студенти та батьки!
Ректорський корпус Харківщини сердечно вітає Вас із Днем знань –радісним святом кожної родини, святом надії і сподівань.
Першовересневий дзвінок стане особливим для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше вступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде і для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю. Яким буде їхній вибір – залежить тільки від них.
Шановне студентство, ректори Харкова переконані, Ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у самостійному професійному житті.
Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління.
З нагоди дня знань вітаємо усіх з початком навчального року. Бажаємо міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань!
Вчіться, щоб знати, діяти, жити. 


Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →