Нарада ректорів 25.10.2010 р.

Дата події: 25 жовтня 2010 року

25.10.2010 р. відбулася нарада ректорів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Харківського регіону, на якій велося обговорення: щодо рішення Колегії міністерства освіти і науки «Про підсумки вступної кампанії 2010 року та основні завдання вищих навчальних закладів на 2011 рік»; щодо Правил прийому до внз у 2011році; щодо останніх активних дій студентства в обстоюванні прав та власних поглядів, які виходили на акції протесту, іноді, не могли пояснити причини, що змусили їх виступати з тими чи іншими гаслами. Чомусь складається враження, що студент не чує керівництво внз, більше вірить провокаційними заявам, ніж поясненням та констатаціям керівництва навчального закладу, представникам управління освіти і науки. Запропоновано одне з засідань Ради ректорів присвятити обговоренню питання щодо комунікаційних процесів у роботі зі студентством.


Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →