Засідання Ради ректорів, на якому обговорювалася ситуація, що склалася у зв’язку із призначенням Міністром освіти і науки Д.В. Табачника 15.03.10 р.

Дата події: 15 березня 2010 року

15.03.2010 р. відбулося засідання Ради ректорів, на якому обговорювалася ситуація, що склалася у зв’язку із призначенням Міністром освіти і науки Д.В. Табачника.

У засіданні взяли участь ректори 29 вищих навчальних закладів Харківщини. У рамках обговорюваного питання висловилися Бакіров В.С., голова Ради ректорів, ректор Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна, Кривцов В.С., ректор Національного аерокосмічного університету імені М.Є. Жуковського «ХАІ», Прокопенко І.Ф., ректор Харківського національного педагогічного університету імені Г.С.Сковороди, Товажнянський Л.Л., ректор Національного технічного університету «ХПІ», Астахова В.І., ректор Харківського гуманітарного університету «НУА», Туренко А.М., ректор Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, Тацій В.Я., ректор Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого, Данько М.І., ректор Української державної академії залізничного транспорту, Лісовий В.М., ректор Харківського національного медичного університету.

За результатами обговорення складено лист-звернення щодо підтримки Д.В.Табачника на посаді Міністра освіти і науки України на ім’я Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України, копію документа буде направлено на адресу Харківської обласної державної адміністрації та міської ради.

Текст листа-звернення щодо підтримки Д. В. Табачника на посаді Міністра освіти і науки України


Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →