Привітання з ювілеєм Сергія Шкарлета!

Дата події: 19 жовтня 2022 року

Шановний Сергію Миколайовичу!

Рада ректорів закладів вищої освіти Харківської області сердечно вітає Вас з ювілеєм!

Ваше професійне життя багато років пов'язано з галуззю науки та освіти. Ви гідно пройшли усі етапи становлення як особистості, науковця та керівника, отримали багатий досвід управління та сьогодні з глибоким розумінням справи вiдповiдаєте за подальший розвиток освіти і науки на рiвнi держави, збереження та примноження кращих освітніх національний традицiй.

Ми глибоко цінуємо і захоплюємося Вашою інтелігентністю, доброзичливістю, інтелектуальним та духовним змістом! Бажаємо, щоб навколо Вас панували мир і злагода, у серці - доброта, а у справах - мудрість та виваженість, а попереду було ще багато плідних та натхнених років, не вичерпувалась та зростала шана i любов до Вас колег, друзiв, однодумців, усіх тих, з ким Ви спілкуєтесь і кому вiддаєте свою увагу та час!

Зичимо, щоб Ваше життя було світлим радісним, як цей святковий ювілейний день, а дружні привітання додали життєвоï наснаги у скарбничку Вашої душі!

З глибокою повагою,

 Рада ректорів Харківської області.


Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →