Вітання Ради ректорів з 100-річним ювілеєм!

Дата події: 10 вересня 2021 року

Шановна пані Алло!

Щиро вітаємо Вас та потужний колектив Національного фармацевтичного університету зі 100-річним ювілеєм!

Ваш прогресивний український заклад вищої освіти посідає особливе місце в освітньому і науковому житті нашої країни і є лідером у підготовці кадрів для фармації.

Національний фармацевтичний університет, заснований у 1921 році як Харківський хіміко-фармацевтичний інститут, є першим в Україні фармацевтичним закладом освіти. Саме з його ім’ям пов’язано зародження та розвиток української фармацевтичної науки у напрямках фундаментального і прикладного характеру. З огляду на те, що фундаторами вишу стали відомі професори, діячі науки М. О. Валяшко, М. П. Красовський, А. Д. Розенфельд, Л. Є. Розенфельд, М. С. Бокаріус, університет постійно веде різнопланову науково-дослідницьку роботу, яка охоплює практично всі напрями фармацевтичної діяльності.

Сьогодні НФаУ — елітний ВНЗ IV рівня акредитації, де навчаються громадяни багатьох країн світу, диплом якого є гарантією успішної кар’єри в будь-якій державі. Крім того, університет є не тільки лідером фармацевтичної освіти, але й флагманом фармацевтичної спільноти України, який бере активну участь у формуванні ідеології та філософії галузі.

Ваш навчальний заклад є потужним науково-виробничим комплексом з розвиненою інфраструктурою, яка охоплює не лише підготовку кадрів вищої кваліфікації, але й повний цикл створення оригінальних лікарських препаратів.

Фармацевтичну галузь важко уявити без унікальних розробок науковців, співробітників і студентів Вашого навчального закладу, які високо оцінені державою.

Колектив НФаУ крокує переможною ходою сьогодення, закладає засади конкурентоспроможності, створює умови для втілення нових ідей, підтримує культ знань та прагнення до успіху.

Бажаємо Вам і Вашому колективу подальшого процвітання, невичерпної енергії, натхнення та нових звершень на благо рідної України!

Голова Ради ректорів ЗВО

Харківського регіону                                                                            Володимир БАБАЄВ



Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →