Засідання Ради ректорів 03.09.2021 року.

Дата події: 8 вересня 2021 року

03.09.2021 р на базі Харківського національного економічного університету імені С. Кузнеця відбулося засідання Ради ректорів, за участю президента спілки ректорів України Петра Кулікова, заступника голови ХОДА Роман Семенухи директора Департаменту науки і освіти ХОДА Анжеліки Крутовой .

На засіданні були обговорені питання: програма діяльності Ради ректорів ЗВО Харківської області, вдосконалення деяких складових системи освіти України, трансформація університетської освіти в м.Харкові, підвищення ефективності підготовки фахівців для будівельної та архітектурної галузі та інше.

Протокол №3 засідання Ради ректорів 03.09.21.pdf  


Лист  до МОН.jpg 


Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →