Вітання Ради ректорів з Днем знань!

Дата події: 1 вересня 2021 року

Привітання від голови Ради ректорів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації Харківського регіону з нагоди Дня знань та початку нового навчального року

Шановні викладачі, студенти, батьки!

Дорогі першокурсники!

Вітаємо з Днем знань та початком нового навчального року. Знаменно, що новий навчальний рік розпочинається зі свята – свята науки, мудрості та надії, яке завжди означає відкриття нової, і водночас, нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень, нового розуміння й бачення навколишнього світу.

Насамперед сьогоднішній день є особливим для першокурсників, які вперше переступають поріг своєї Alma Mater. Вітаємо вас із тим, що ви отримали це почесне звання – студент. Сьогодні ви починаєте рух сходинками професійного розвитку. Цей навчальний рік стане для вас, першокурсники, особливим періодом нових відкриттів, цікавих ідей. Тож бажаю вам наснаги, наполегливості та натхнення для досягнення омріяної мети, успіхів у підкоренні нових освітніх вершин. Сьогоднішнє свято – День початку нового навчального року – є не менш важливим і для цьогорічних випускників вищих навчальних закладів Харківщини, які роблять свій перший крок у професійному житті. Упевненості вам у своїх силах, творчого натхнення!

З нагоди свята висловлюємо слова вдячності професорсько-викладацьким колективам за щоденну  працю, самовіддане служіння обраній справі навчання й виховання нового, молодого, покоління.

У цей святковий день бажаємо усім міцного здоров’я, добра, миру, нових звершень на благо нашого університету, Слобожанщини, рідної України. Нехай кожен ваш день буде сповнений радістю, щастям та теплом людської подяки за добрі справи.

Зі святом!



Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →