Рада ректорів Харківської області висловлює глибокі співчуття рідним, друзям і колегам у зв’язку з тяжкою втратою ТУРЕНКА Анатолія Миколайовича

Дата події: 3 листопада 2020 року

Рада ректорів Харківської області висловлює глибокі співчуття рідним, друзям і колегам у зв’язку з тяжкою втратою ТУРЕНКА Анатолія Миколайовича, професора, академіка Транспортної академії України, заслуженого діяча науки і техніки України, Почесного громадянина міста Харкова, багаторічного ректора Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.

Анатолій Миколайович був досвідченим професіоналом, яскравою, цілеспрямованою, мудрою і відкритою особистістю, працездатність і відповідальність якої викликали щиру повагу у всіх, хто мав честь працювати пліч-о-пліч і знати цю прекрасну людину.

Світла пам’ять про Анатолія Миколайовича назавжди залишиться у наших серцях.


Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →