Засідання Комітету з питань науки і освіти на тему «Вища освіта України: стан законодавчого забезпечення, проблеми та напрями реформування»

Дата події: 18 лютого 2019 року

13 лютого 2019 року на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» відбулось виїзне засідання Комітету з питань науки і освіти на тему «Вища освіта України: стан законодавчого забезпечення, проблеми та напрями реформування» за участю членів Комітету, народних депутатів України, представниківкерівництва Міністерства освіти і науки України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, голів Рад ректорів закладів вищої освіти України, членів Ради ректорів Харківської області, членів наукового комітету Національної Ради України з питань розвитку науки і технологій таінших представники освітньої сфери, експертного середовища та громадськості.

Порядок денний:

1. Управління закладами вищої освіти. Проблеми та шляхи вдосконалення.

2. Удосконалення системи фінансування закладів вищої освіти.

3. Оцінювання якості вищої освіти і освітні вимірювання. Першочергові заходи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти щодо аналізу якості освітньої діяльності закладів вищої освіти.

У рамках обговорення з виступом до присутніх звернувся голова Ради ректорів Харківської області Бакіров Віль Савбанович.

Виступ.doc 

Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →