Засідання Ради ректорів вищих навчальних закладів Харківської області 30 червня 2017 року

Дата події: 30 червня 2017 року

Обговорено питання проблеми і форми боротьби з академічною недоброчесністю. Зокрема з доповіддю виступив проректор з науково-педагогічної роботи Каразінського університету, доцент Антон Пантелеймонов, у якій поділився досвідом з вирішенням цієї проблеми у Каразінському університеті.

З проблемними питаннями навчання іноземних студентів ознайомила присутніх директор Харківського регіонального інституту державного управління при Президентові України, президент Харківського університетського Консорціуму, професор Людмила Бєлова.

Про взаємодію бібліотек вищих навчальних закладів розповів ректор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, академік Василь Тацій. 

Також у рамках заходу про діяльність компанії «Плагіат» розповів її директор Олександр Стрямець.


Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →