24 червня 2017 року на 71-му році пішов із життя ректор Національного аерокосмічного університету імені М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» Володимир Станіславович Кривцов

Дата події: 24 червня 2017 року

Пішов із життя видатний учений, заслужений діяч науки й техніки України, Почесний працівник ракетно-космічної галузі України і Почесний авіабудівник України, член президії Північно-Східного наукового центру Національної академії наук і Міністерства освіти і науки України, обраний член Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки, Почесний громадянин міста Харкова, доктор технічних наук, професор, ректор Національного аерокосмічного університету імені М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» Володимир Станіславович Кривцов.

Володимир Станіславович був досвідченим професіоналом, його енергія й уміння залучати до себе людей дозволили йому досягти великих успіхів та, найголовніше,  поваги колег і учнів.

Рада ректорів вищих навчальних закладів Харківської області висловлює глибокі співчуття рідним і близьким у зв’язку з непоправною втратою.  

Світла пам’ять про Володимира Станіславовича назавжди залишиться у наших серцях!


З глибокою скорботою,

Голова Ради ректорів

академік, В. Бакіров


Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →