Спільне засідання Ради ректорів Харківської області та Харківського університетського консорціуму 26 липня 2016 року

Дата події: 26 липня 2016 року

В Залі засідань Вченої Ради Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна за участю заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Ю.О.Світличної, голови Ради ректорів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації Харківської області, ректора Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, академіка НАН України В.С.Бакірова, президента Харківського університетського консорціуму, директора Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, професора Л.О.Бєлової та народних депутатів України Луценко І.С. та Співаковського О.В.




Порядок денний

26.07.2016 року 

1.   Про підсумки роботи Ради ректорів у 2015-2016 навчальному році.

Доповідає Бакіров В.С., голова Ради ректорів

2.   Про хід реалізації проектних напрямів діяльності Харківського університетського консорціуму у 2015-2016 навчальному році.

Доповідає Бєлова Л.О., президент Харківського університетського консорціуму

3. Про організацію обласного студентського Co-working Centre.

Про створення на постійній основі телевізійної профорієнтаційної передачі «Розмова про професію» для молоді Харківщини.

Доповідає Сокол Є.І., ректор Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»

4. Про створення  інституціональної моделі розвитку екосистеми hi-tech Харківського регіону: регіонального Інноваційного Центру комерціалізації та трансферу технологій та Венчурного фонду.

Доповідачі – Уайтхед Ч., бізнес-консультант, професор Технологічного відділення Корнельського університету (США);

Сімсон Е.А., президент міжнародної консалтингової групи «Українські інформаційні системи», голова відділення розвитку промисловості ПСНЦ НАН і МОН України, директор  АТ «УПЕК» з R&D та інформаційних технологій


Фото.zip 


Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →