Cпільне засідання Ради Північно-Східного наукового центру НАН і МОН України, Ради ректорів Харківського вузівського центру та Ради Харківського університетського консорціуму, присвячене Дню науки.

Дата події: 17 травня 2016 року

В Залі засідань Вченої Ради Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна за участю заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Ю.О.Світличної, голови ПСНЦ НАН і МОН України В.П.Семиноженка, голови Ради ректорів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації Харківської області, ректора Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, академіка НАН України В.С.Бакірова та президента Харківського університетського консорціуму,  директора Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, професора Л.О.Бєлової.  

Тема засідання: "Роль освіти і науки у завданнях прискорення соціально-економічного розвитку регіону".

Під час засідання було підписано Угоду про співпрацю між Харківською обласною державною адміністрацією, Північно-Східним науковим центром НАН і МОН України та Радою ректорів  вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації Харківської області.

Мета угоди - прискорення соціально-економічного, науково-технічного, інтелектуального та культурного розвитку Харківської області, проведення у регіоні узгодженої політики в інноваційній, науково-технічній, освітянській сферах, а також створення для них сприятливих умов розвитку.

Учасники засідання обговорили проблеми бюджетного недофінансування наукової сфери, вдосконалення законодавчої та нормативної бази інноваційної діяльності,  а також запропонували можливі шляхи розв’язання проблемних питань, що стримують науковий та науково-технічний розвиток в країні.

У рамках засідання урочисто було нагороджено Видатних науковців, іменних стипендіатів Харківської обласної державної адміністрації «За особисті досягнення в галузі науки, вагомий внесок у вирішення науково-технічних та соціально-економічних проблем Харківської області».

Іменні стипендіати Обласної державної адміністрації.pdf


Інші новини

Привітання з днем народження Вікторію Осапенко!

9 грудня 2022 року

Шановна Вікторіє Миколаївно! Вітаємо з днем народження та від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Читати докладніше →

Привітання з днем народження Раїси Єремейчук!

19 листопада 2022 року

Шановна Раїсо Арсентіївно! Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження!Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя,невичерпної енергії та успіхів у Вашій відповідальній роботі на благо рідної України!

Читати докладніше →